Inhouse Services

Wilt u weten hoe Topwork uw organisatie kan ondersteunen met inhouse services en kostenbesparingen door goed poolmanagement? Neem dan contact op met Topwork, een afspraak voor een oriënterend gesprek is snel gemaakt! Topwork Inhouse Services (TIS) werkt voor iedere opdrachtgever exclusief op locatie. De werkprocessen omtrent de invulling en het optimaal houden van uw (flexibele) personeelspool worden specifiek afgestemd op de behoeften die uw organisatie heeft met betrekking tot een dynamisch en ervaren personeelsbestand.

Inhouse Services

Topwork Inhouse Services (TIS) werkt voor iedere opdrachtgever exclusief op locatie. De werkprocessen omtrent de invulling en het optimaal houden van uw (flexibele) personeelspool worden specifiek afgestemd op de behoeften die uw organisatie heeft met betrekking tot een dynamisch en ervaren personeelsbestand.

 

Er is een continue focus, in samenspraak met u als opdrachtgever voor behoud, verbetering en of optimalisatie in productiviteit en het effectief en efficient inzetten van het (flexibele) personeel.

 

Wij werken in de planning met een eigen planningstool voor de borging van kennis en kunde op taak- en afdelingsniveau en de beschikbaarheid in relatie tot dagen, overeengekomen contracturen en oproepuren.

 

Topwork Inhouse Services is gespecialiseerd in het werven, (voor)selecteren, binden, begeleiden en inplannen van een team van flexibele medewerkers in een organisatie, uw flexpool. Het doel is om werkplekken altijd honderd procent in te vullen met de juiste arbeidskrachten.

 

Wilt u weten hoe Topwork uw organisatie kan ondersteunen met inhouse services en kostenbesparingen door goed poolmanagement? Neem dan contact op met Topwork, een afspraak voor een oriënterend gesprek is snel gemaakt!

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2024 Topwork