Stay Strong & Thumbs Up!

Ondanks het mooie zonnige weer van nu leven we, met gegronde redenen, massaal binnen. De kleine en normale dingen zijn in deze tijd bijzonderder dan ooit tevoren. Om deze bizarre tijd samen door te kunnen komen zullen we als Topwork Team elke week een artikel plaatsen op onze website met leuke, luchtige en positieve Tips & Tricks.

Stay Strong

Stay Strong, Thumbs Up!!! 

Ondanks het mooie zonnige weer van nu leven we, met gegronde redenen, massaal binnen. De kleine en normale dingen zijn in deze tijd bijzonderder dan ooit tevoren. Zelfs het doen van onze dagelijkse boodschappen bij de lokale buurtsuper is bijzonder geworden. Velen van ons die thuiswerken beginnen de collega met zijn flauwe grappen steeds een beetje meer te missen, dus graag terug naar de dagelijkse routine.

 

De drang om buiten te zijn, de terras-drang en de dagelijkse routine zoals we dat normaliter gewend zijn neemt met de dag toe. Helaas is het momenteel niet de meest ideale situatie maar het leven gaat gewoon door!

 

Daarom “STAY STRONG”, “THUMBS UP”  én zoals we in onze regio zeggen “Kop d’r Veur!”

 

Wij gaan door! We houden ons aan de maatregelen vanuit het RIVM en de Overheid, maar willen onze vaste opdrachtgevers en alle ondernemers graag blijven ondersteunen en ontzorgen met onze dienstverlening. Dit geldt op de eerste plaats ook voor onze uitzendmedewerkers!

 

Om deze bizarre tijd samen door te kunnen komen zullen we als Topwork Team elke week een artikel plaatsen op onze website met leuke, luchtige en positieve Tips & Tricks. Houd daarom onze website en facebookpagina in de gaten!

 

Velen mogen en kunnen nog doorwerken onder strikte regels en voorwaarden. Een ander deel van de uitzendmedewerkers zit thuis maar kan en wil graag snel weer aan het werk. Deze groep collega’s bieden we graag aan. We kennen ze allen persoonlijk en weten wat ze kunnen en waar ze goed passen.

 

We denken graag mee in mogelijkheden en kansen! Heeft u bijvoorbeeld als opdrachtgever in de Foodsector productiemedewerkers nodig met HACCP training? Wij zorgen ervoor dat ze voorafgaand aan het werk een online training of cursus krijgen om voedselveilig te werken zodat ze met de juiste kennis omtrent voedselveiligheid kunnen starten. Daarnaast kunnen we vervolgens ook uw eigen huisregels omtrent Veiligheid en Hygiëne uitvoerig met onze mensen doornemen zodat ze goed voorbereid bij u kunnen starten.

 

Ook in de Bouw, Logistiek, Metaal en Techniek hebben wij per direct goede vakkrachten beschikbaar. Van timmerman tot ervaren dakdekker, van ervaren hef- en reachtruckchauffeurs tot orderverzamelaars en van E&W monteurs tot data en telecommonteurs, wij hebben goede mensen beschikbaar!

 

Daarnaast kunnen we ook productiewerk of taken overnemen middels outsourcing. Mocht u bijvoorbeeld te weinig ruimte hebben in coronatijd om gepaste afstand te bewaren. Wij kunnen helpen door werkzaamheden bij ons op locatie uit te voeren. Voor meer informatie over outsourcen van werk kunt u ons bellen of mailen.

 

Topwork heeft per direct sociale, ervaren en gemotiveerde specialisten beschikbaar binnen productie, bouw, logistiek, metaal, techniek, kantoor en paramedische functies. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch (0591-647514) en per mail bereiken (info@topwork.nl).

 

 

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2022 Topwork