Werkgevers & covid19

Omdat wij in de coronacrisis ook hele goede uitzendmedewerkers beschikbaar hebben doordat ze momenteel bij hun huidige opdrachtgevers niet kunnen werken, stellen we ze graag beschikbaar aan nieuwe opdrachtgevers. We hebben ervaren en betrouwbare productiemedewerkers in Food en Non Food sectoren beschikbaar. Medewerkers die reeds volledig door ons zijn gescreend, een goede staat van dienst hebben en ook uitstekende referenties.

 

We willen er graag voor zorgen dat deze medewerkers ook tijdens de coronacrisis kunnen blijven werken en dat hun talenten optimaal kunnen worden ingezet. Voor de Food sector kunnen we ook onze Non Food medewerkers inzetten. Wanneer een HACCP cursus gewenst is voor de toepassing van correcte hygiëne en veiligheidsvoorschriften, dan kunnen wij hiervoor zorgdragen middels te volgen online E-modules HACCP. Wij kunnen snel schakelen en plannen. U kunt ons bellen of mailen bij (spoed)aanvragen. Wij staan voor u klaar!

 

Outsourcing

Tijdens de coronacrisis dragen we graag bij aan het zoeken van de juiste mensen voor de cruciale beroepen. We kunnen ook omdenken en bieden de mogelijkheid om bepaalde diensten of handelingen voor u te verrichten met onze pool aan uitzendmedewerkers. Wij zijn in de gelegenheid om faciliteiten te creëren voor bijvoorbeeld het maken van mondkapjes of de textielverzorgers / wasserijen te ondersteunen met het sorteren of vouwen van wasgoed voor bijvoorbeeld verpleeg of verzorgingstehuizen.

 

We kunnen ook productiewerk of taken overnemen middels outsourcing. Mocht u bijvoorbeeld te weinig ruimte hebben in coronatijd om gepaste afstand te bewaren. Wij kunnen helpen door werkzaamheden bij ons op locatie uit te voeren. Kunt u ondersteuning gebruiken door werk uit te besteden of door juist wat extra mensen op uw (productie)locatie(s) in te huren, dan helpen wij u graag!

 

Topwork heeft per direct sociale, ervaren en gemotiveerde specialisten beschikbaar binnen productie, bouw, logistiek, metaal, techniek, kantoor en paramedische functies. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch (0591-647514) en per mail bereiken (info@topwork.nl).

 

Planning & Poolmanagement

Heeft u in deze hectische tijd ondersteuning nodig in de personeelsplanning zodat u zich op de core business kunt focussen! Graag helpen wij u door onze planners in te zetten. We hebben een eigen plantool die we op maat snel kunnen inrichten waardoor we effectief kunnen helpen met uw personeelsplanning en flexpool.

 

 

Bemiddelen van vaste medewerkers en uitzendkrachten – Duurzame inzetbaarheid

Heeft u de komende tijd te weinig werk voor uw flexibele schil en zelfs voor uw vaste medewerkers? Wij helpen u graag middels ons netwerk om uw arbeidskrachten tijdelijk elders te bemiddelen zodat ze kunnen blijven werken, maar ook beschikbaar blijven voor wanneer uw bedrijfsactiviteiten weer gaan groeien. Meer informatie? Neem contact op met Topwork.

 

Telefoon: 0591 - 64 75 14    |    E-mail: info@topwork.nl

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2024 Topwork