Inschrijven

Topwork zorgt voor werk! Je kan je inschrijven en tevens je cv uploaden zodat wij op zoek kunnen gaan voor een passende baan. Kijk ook bij onze actuele vacatures of neem contact op met één van onze medewerkers voor een kennismakingsgesprek om zo nog meer inzicht te krijgen over wat wij voor jou kunnen betekenen!

Schrijf je in bij Topwork!

Wat we jou te bieden hebben

Met alleen inschrijven en je cv uploaden ben je er nog niet. Wij willen weten wie je bent, wat je ambities zijn, je beschikbaarheid en wat jij echt kan en leuk vindt! Stuur dus niet alleen je cv in reactie op een leuke vacature, maar ga het gesprek aan met één van onze collega's. Bel of mail ons voor een afspraak of kom gewoon eens binnen op onze vestiging.

 

We kijken naar je kennis en werkervaring, maar wat natuurlijk net zo belangrijk is is je persoonlijkheid. Wij gaan voor de goede man of vrouw op de juiste plek! Persoonlijke aandacht met een uitgebreid kennismakingsgesprek vinden we reuze belangrijk. Doordat we goed kijken en luisteren naar wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden alsmede ook de bedrijfscultuur en omgangsvormen, houden we rekening met een goede persoonlijke klik. Het totaalplaatje moet kloppen, zodat jij het meeste kans maakt op die fantastische baan bij een fantastische werkgever!

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2024 Topwork