Bedrijven

Waarom Topwork zult u zich afvragen! Topwork werkt snel en vakkundig. Topwork kent korte communicatielijnen en onze vakkundige medewerkers laten snel weten wie de geschikte kandidaat is. Topwork is lid van de NBBU en tevens VCU en SNA gecertificeerd. Kortom een betrouwbare partner. Wij zetten alles op alles voor succesvolle samenwerking!

Bedrijven

Wanneer u nu op zoek bent naar vaste medewerkers of flexmedewerkers, Topwork helpt u bij het vinden van de juiste man / vrouw op de juiste plek! We gaan voor de beste match en kijken niet alleen naar de juiste kennis en werkervaring in relatie tot de te verrichten werkzaamheden. Ook kijken we samen met u naar wat u nu nodig heeft, maar ook waar u over een jaar of zelfs vijf jaren staat met uw organisatie. Wilt u een tijdelijke of structurele invulling van uw vacatures. Vaak weet u het zelf al, maar heeft u ondersteuning of een sparringpartner nodig? Wij zijn er voor u!

 

Een goede match is niet alleen kijken naar het juiste cv dat past bij uw vacante functies. Neen, wij kijken ook naar de bedrijfscultuur en aanvullende zachte criteria om direct de juiste kandidaat te vinden! Op basis van onze expertice werken wij met gepaste lef, durf en zelfverzekerheid aan uw personele vraagstukken en werken graag slim en hard mee aan het bouwen van succes in uw organisatie als wel een goede samenwerking.

 

Kwaliteit en op basis van afspraak is afspraak ontzorgen wij u graag op het gebied van:

  • Personeel & Advies
  • Werving & Selectie
  • Binding & Begeleiding
  • Opleiding & Ontwikkeling
  • Personeels(pool)management
  • Arbeidsrecht
  • Focus op Arbo en Veiligheid
  • HR accounting met focus op kwaliteit en optimale productiviteit in relatie tot een acceptabel kostenniveau
  • Bemiddeling ZZP'ers

Met Topwork Direct Payroll dragen wij op basis van uitzenden en detacheren conform NBBU CAO zorg voor een correcte salaris- en personeelsadministratie, binding & begeleiding en opleiding & ontwikkeling voor uw (flexibel) personeel.

 

U zorgt zelf voor de werving en selectie en wij zorgen voor de rest! Ondersteuning bij uw werving- en selcetieprocedure is hierin ook zeker mogelijk door één van onze recruiters of HR adviseurs.

 

Payroll door Topwork Direct betekend een scherp all in tarief en geen verrassingen achteraf van meerkosten in de vorm van een factuur voor vakantiegeldreserveringen of uitbetaling van verplichte feestdagen. Nee wij werken met een transparate open calculatie en adviseren u van tevoren op basis van uw payrollvraag wat de beste optie is.

Met ons label Fysioprofs bedienen we een deel van paramedische beroepen zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maar ook verpleegkundigen en verzorgenden IG.

 

Wij staan klaar voor zorginstellingen tot vrijgevestigde praktijken. We werken met onze vaste pool aan zorgvakkrachten, maar bouwen ook graag met u een vaste en flexibele pool aan medewerkers op inclusief een efficiente personeelsplanning met onze visie op poolmanagement in combinatie met opleiding en ontwikkeling. Graag geeft één van onze HR adviseurs u vrijblijvend een nadere toelichting op deze vorm van HR dienstverlening.

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2024 Topwork