payroll

Opdrachtgevers en medewerkers staan altijd centraal. Topwork is met Topwork Direct als sinds jaren gespecialiseerd in het aanbieden van payrolldiensten op basis van uitzenden en detacheren.

Payroll met Topwork Direct!

Onze payrolldiensten zijn met Topwork Direct zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers, kortom maatwerk!

 

Opdrachtgevers en medewerkers staan altijd centraal. Topwork is met Topwork Direct als sinds jaren gespecialiseerd in het aanbieden van payrolldiensten op basis van uitzenden en detacheren.

 

Doel van Topwork Direct Payroll is een correcte personeel- en salarisadministratie, flexibiliteit, beloning en binding tussen opdrachtgever en medewerkers. Wij denken met onze opdrachtgevers mee en rekenen graag kosteloos de voordeligste opties aan u voor en adviseren u naar eer en geweten.

 

Zakendoen en samenwerken betekend natuurlijk vertrouwen hebben in elkaar. Uiteraard heeft Topwork ook de nodige voorzieningen getroffen om uw zekerheden te borgen:

Lid van brancheorganisatie NBBU

NEN 4400-1 certificering (zie ook het SNA register)

VCU gecertificeerd (zie ook het VCA register voor bedrijven)

Recente verklaringen betalingsgedrag

Erkend leerwerkbedrijf

 

Structureel worden wij geauditeerd betreffende onze certificeringen en voldoen wij aan de strikte voorschriften en criteria die worden voorgeschreven vanuit de wetgeving en de verschillende brancheorganisaties waar wij bij zijn aangesloten.

 

Wilt u meer informatie over onze payrolldiensten, tarieven, werkwijzen of een offerte? Bel Topwork Direct: (0591) 647 514 of stuur een mail naar info@topworkdirect.nl óf vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

 

Payroll is de oplossing voor ondernemers die werknemers niet in loondienst kunnen nemen. Dit geldt ook voor grotere groepen uitzendmedewerkers. U kunt bijvoorbeeld uw oproepkrachten en vakantiekrachten bij Topwork Direct onderbrengen. Het levert u aanzienlijke besparingen op en u heeft een betrouwbare en zeer ervaren partner als Topwork Direct die u kan ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw basisactiviteiten.

 

 

 

Contactformulier

 

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2024 Topwork