Uitzenden & Detacheren

Topwork speelt snel in op uw specifieke wensen. Wij werken resultaatgericht aan de perfecte match tussen uw organisatie en de medewerker die u zoekt!

uitzenden & detacheren

uitzenden

Topwork zorgt voor uitzending van arbeidskrachten in die gevallen dat er tijdelijke versterking noodzakelijk is. Het uitzenden wordt toegepast als de duur van de inhuurperiode lastig is in te schatten en u wel een maximale flexibiliteit wenst in uw personele bezetting.

Tijdelijke versterking is wenselijk bij ziekte, extra drukte en vakantieperiodes.

Topwork speelt snel in op uw specifieke wensen. Wij werken resultaatgericht aan de perfecte match tussen uw organisatie en de medewerker die u zoekt.

Als opdrachtgever betaalt u de gewerkte uren. Onze tarieven zijn afgestemd op de kennis en ervaring van de medewerkers en de zwaarte van de functie.

Het uitzenden voeren wij uit conform de NBBU CAO in fase 1 en 2 van uitzenden.

 

detachering

Topwork detacheert medewerkers voor bepaalde tijd of de projectduur op de momenten dat tijdelijke versterking noodzakelijk is.

Detachering wordt doorgaans toegepast bij inhuur van personeel voor langere periodes. Korte projectperiodes zijn daarentegen zeker mogelijk. U dient alleen rekening te houden met het feit dat de duur van de detacheringsperiode in overeenstemming met u als opdrachtgever vaststaat.

Detachering verrichten wij hoofdzakelijk in fase 3 na de uitzendfasen 1 en 2. U kunt er echter voor kiezen om ook gelijk vanaf dag één te kiezen voor detachering in fase 1. 

 

extra toelichting uitzenden en detacheren

Wilt u een nadere toelichting betreffende uitzenden en of detacheren? Onze medewerkers helpen u verder en geven u graag een nadere toelichting over de toepassing van de CAO, de verschillende faseringen in uitzenden en detacheren of eventuele overige arbeidsrechtelijke vragen gerelateerd aan onze diensten.

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2022 Topwork