Nieuws en tips

Topwork certificering
  • Geschreven door Bas Kluiter op in de categorie Carrieretips.

Topwork certificering

 

Onze kwaliteit van dienstverlening is gericht om onze opdrachtgevers en flexmedewerkers te ontzorgen zodat ze zich op de basisactiviteiten en werkzaamheden kunnen focussen. Wij verzorgen de juiste persoon op de juiste plek, richten ons op persoonlijke ontwikkeling en groei doormiddel van persoonlijke aandacht en opleiding en ontwikkeling op maat.

 

Voor onze opdrachtgevers is goed vertrouwen zeer belangrijk, maar om het extra kracht bij te zetten en ze zeker te stellen van onze kwaliteit van dienstverlening op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid en Gezondheid heid is Topwork onder andere VCU gecertificeerd en lid van de NBBU. Daarnaast zijn we SNA (NEN 4400-1) gecertificeerd. Ook richten we ons op dit moment op een goede en correcte bemiddeling van Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) voor een optimale bemiddeling en administratieverwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

 

Ben je flexmedewerker, dan is het goed om te weten dat we niet alleen de bemiddelaar of intermediair zijn die je bij een bedrijf plaatst en je salaris uitbetaald. Wij kijken graag verder want werken is niet alleen van nu, maar ook voor de toekomst een belangrijk aspect. Verder kijken dan je neus lang is en bespreken hoe je jouw loopbaan ziet en wat je ambities zijn. Met elkaar spreken over een goede balans tussen werk en andere dingen die je belangrijk vindt. Kijken naar je inzetbaarheid en beschikbaarheid, je sterke eigenschappen en je ontwikkelpunten. Samen durven kijken wat voor jou het beste is en hoe Topwork hier een steentje kan bijdragen. We zijn er voor je! 

 

Wij gaan voor Werk, Flexibiliteit en Zekerheid voor onze opdrachtgevers en flexmedewerkers!

Over Topwork

 

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is in het noorden een belangrijke leefregel. Dit betekent dat er geen misverstanden bij zowel onze opdrachtgevers als opdrachtnemers kunnen ontstaan. Dit heeft ons in de vele jaren dat wij tevreden partijen bij elkaar brengen al menig compliment opgeleverd"

 D. Dijk - Topwork

Contact

 

David Livingstonestraat 25

7825 AE Emmen

T ] 0591 - 647514

WA ] 06 - 49650078

E ] info@topwork.nl

I ] http://www.topwork.nl

  

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2023 Topwork