Nieuws en tips

Topwork Fysioprofs
  • Geschreven door Team Topwork op in de categorie Algemeen.

Topwork Fysioprofs

Topwork Fysioprofs

 

Fysioprofs is het label voor paramedische beroepen. Wij zijn een actieve bemiddelaar voor banen in het bereik van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en reguliere zorg.

 

Wij faciliteren een goede expertice op het gebied van werving, selectie en personeelsplanning in het zorgdomein.

 

Bent u werkzoekende dan bemiddelen wij u graag naar een passende opdrachtgever in overeenstemming met uw opleiding en werkervaring.

 

Bent u opdrachtgever dan dragen we zorg voor de beste match. We kijken niet alleen naar de gewenste kennis en kunde, maar maken ook een gedegen inschatting welke kandidaat het beste bij u past op basis van persoonlijke eigenschappen. We toetsen bij specifieke functies of kandidaten in branchespecifieke kwaliteitsregisters zijn opgenomen, we doen een uitgebreide referentiecheck. Indien nodig dragen we ook zorg voor een assesment voor toetsing van inzicht en cognitieve vaardigheden te analyseren.

 

Voor grotere opdrachtgevers of juist bij samenwerkingsverbanden van kleinere opdrachtgevers onderling bieden we de mogelijkheid voor een optimale en efficiënte personeelsplanning. Voordelen voor u als opdrachtgever zijn: totale ontzorging omtrent de personeels- en salarisadministratie, personeelsplanning met een planningstool en team van vaste ervaren personeelsplanners. Ondersteuning bij opleiding- en ontwikkelingsvraagstukken, ondersteuning en borging van functionering- en beoordelingsmomenten, contractbeheer en overige HR ondersteuning en advisering. Kortom maatwerk op basis van uw vraag.

 

Bij onze personeelsplanning of te wel poolmanagementtool houden we ook rekening met de beschikbaarheid en kwalificaties van het personeel in relatie tot de planwensen van u als opdrachtgever, als medewerker en in relatie tot de wettelijke regels omtrent arbeidsomstandigheden en arbeidstijden.

 

Met Topwork Fysioprofs bent u als zorgspecialist ook volledig voorzien van een flexibele, loyale en actiegerichte HR partner die u volledig kan ontzorgen binnen het bereik van HRM.

 

Topwork Fysioprofs - info@fysioprofs.nl óf bel (0591) 30 38 47

Over Topwork

 

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is in het noorden een belangrijke leefregel. Dit betekent dat er geen misverstanden bij zowel onze opdrachtgevers als opdrachtnemers kunnen ontstaan. Dit heeft ons in de vele jaren dat wij tevreden partijen bij elkaar brengen al menig compliment opgeleverd"

 D. Dijk - Topwork

Contact

 

David Livingstonestraat 25

7825 AE Emmen

T ] 0591 - 647514

WA ] 06 - 49650078

E ] info@topwork.nl

I ] http://www.topwork.nl

  

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2023 Topwork