Nieuws en tips

Scholings- en Doorgroeimogelijkheden!
  • Geschreven door Team Topwork op in de categorie Carrieretips.

Scholings- en Doorgroeimogelijkheden!

Topwork heeft op dit moment al weer veel medewerkers gelukkig gemaakt met scholing en/of cursussen waardoor ze bij hun werkgever door kunnen groeien, ten opzichte van het jaar 2018 hebben we al 35% meer mensen geschoold of gediplomeerd dit jaar en dan is het jaar 2019 nog lang niet voorbij.

Trots kunnen we dan ook zeggen dat we druk bezig zijn om dit nog meer te kunnen faciliteren, om zo iedereen de kans te kunnen geven dat ze hun dromen en doelen kunnen gaan bereiken. In vele sectoren bieden we scholing en cursussen aan en dat is ontzettend mooi dat we dit in samenwerking met Doorzaam kunnen organiseren.

Wil je meer informatie of overleggen wat de mogelijkheden voor jou kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij willen je graag helpen je doelen te bereiken!

Over Topwork

 

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is in het noorden een belangrijke leefregel. Dit betekent dat er geen misverstanden bij zowel onze opdrachtgevers als opdrachtnemers kunnen ontstaan. Dit heeft ons in de vele jaren dat wij tevreden partijen bij elkaar brengen al menig compliment opgeleverd"

 D. Dijk - Topwork

Contact

 

David Livingstonestraat 25

7825 AE Emmen

T ] 0591 - 647514

WA ] 06 - 49650078

E ] info@topwork.nl

I ] http://www.topwork.nl

  

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2023 Topwork