Nieuws en tips

Coronacrisis -  Update !
  • Geschreven door Team Topwork op in de categorie Algemeen.

Coronacrisis - Update !

Coronacrisis – Update

In verband met het coronavirus hebben we ons inschrijfproces aangepast. We gaan nog steeds voor een persoonlijke benadering maar in aangepaste vorm. Je kan nog steeds per mail en telefonisch reageren op onze vacatures. Waar we normaliter een afspraak maken op ons kantoor of een locatie bij jouw in de buurt hebben we dit in verband met de hygiëne maatregelen moeten vervangen door een telefonisch intake eventueel gevolgd door een videogesprek online. Op dit moment zien we dit als een passend alternatief voor het selectieproces.

Voor vragen zijn we gewoon telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00: 0591-647514 Je kan je vragen ook per mail stellen: info@topwork.nl

Voor de (aangescherpte) maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen verwijzen we je naar de website van de rijksoverheid .

 

Scholing van werk naar werk

Ons O&O fonds biedt Van werk naar werk vouchers aan uitzendkrachten die werkloos zijn geworden door de coronacrisis. Het doel is om uitzendkrachten voor zowel de korte als lange termijn duurzaam inzetbaar te houden. Topwork werkt hier graag in mee door de mogelijkheden te bespreken en als het nodig is te adviseren en bemiddelen in de zoektocht naar de juiste opleidingen en opleidingsvormen. Hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn kan je lezen op deze pagina

 

Een filmpje over wat jij kunt doen tegen het coronavirus

 

Blijf gezond!

 

Het Topwork Team

Over Topwork

 

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is in het noorden een belangrijke leefregel. Dit betekent dat er geen misverstanden bij zowel onze opdrachtgevers als opdrachtnemers kunnen ontstaan. Dit heeft ons in de vele jaren dat wij tevreden partijen bij elkaar brengen al menig compliment opgeleverd"

 D. Dijk - Topwork

Contact

 

David Livingstonestraat 25

7825 AE Emmen

T ] 0591 - 647514

WA ] 06 - 49650078

E ] info@topwork.nl

I ] http://www.topwork.nl

  

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2024 Topwork