Personeel in de gezondheidszorg

 

 

Wij heten u van harte welkom op de website van Fysioprofs. Graag helpen wij u bij het vinden van een tijdelijke- of structurele collega. Fysioprofs is specialist op het gebied van Personeel in de gezondheidszorg. Fysioprofs is een specialisatie van Topwork Uitzendbureau gericht op zorg en paramedischeberoepen.

Fysioprofs

 

Vele collega's zijn u de afgelopen jaren voorgegaan. Wij zijn een arbeidsintermediair gericht op werken in de zorg en gelinieerde paramedische beroepen, de persoonlijke benadering en de korte communicatielijnen zorgen .

 

U kunt via deze website een vacature aanmelden, telefonisch kan uiteraard ook. Na de aanmelding bellen wij zonodig voor aanvullende informatie. Na ons gesprek wordt de vacature op de website geplaatst en wordt er in ons bestand van werkzoekenden gezocht naar de juiste kandidaat.

 

Fysioprofs is een specialistische uitzendorganisatie en heeft een actueel bestand van kandidaten in heel Nederland voor de vakgebieden fysiotherapie, logopedie en ergotherapie.  

 

Wij hebben een goede naamsbekendheid opgebouwd door relaties te onderhouden met de vakverenigingen Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en de Nederlandse Vereniging voor Ergotherapie. U vindt ons uiteraard ook in de vaktijdschriften van genoemde verenigingen.

 

Volgens afspraak zullen wij contact opnemen en doorgeven welke kandidaten door ons zijn geselecteerd. Op het CV van de kandidaat staan opleidingen, ervaring en uurtarief duidelijk vermeld. Wilt u een gesprek met een kandidaat dan geeft u vooraf per e-mail een akkoord voor genoemde voorwaarden en de algemene voorwaarden. Zodra dit bericht in het bezit is van Fysioprofs wordt een kennismakingsgsprek met de kandidaat geregeld.

 

U betaalt Fysioprofs zodra de kandidaat daadwerkelijk aan het werk gaat, tot die tijd maakt u geen kosten. Na een positief gesprek tussen u en de kandidaat ontvangt u een inleenovereenkomst en het is geregeld. Fysioprofs neemt kort- en ziekteverzuim, feestdagen, verlof en afdrachten sociale premies voor haar rekening.

Contactformulier

Voor vragen met betrekking tot onze diensten, vacatures, certificeringen of overige vragen kunt u ons mailen of bellen. Voor een korte vraag of mededeling kunt u ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar om uw vraag binnen een werkdag te beantwoorden. Eén van onze collega's zal per mail of telefonisch contact met u opnemen.

Wilt u spreken met één van onze medewerkers of direct een afspraak maken met een accountmanager? Bel Fysioprofs 0591 - 30 38 47

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2020 Topwork